کابل مخابراتی

i-dev Software Group
3 min readMar 9, 2023

--

محتوای عناوین

1 کابل مخابراتی

1.1 تفاوت کابل های مخابراتی هوایی و زمینی

1.2 سطح مقطع کابل های مخابراتی

کابل مخابراتی

ترمینال مخابراتی یا ترمینال کروز ( نام های دیگرآن عبارتند از : ترمینال کروز مخابراتی ، ترمینال مخابرات ، ترمینال پیچی و … ) یکی از پرکاربردترین وسایل کمکی در کارهای صنعتی است. کار اصلی ترمینال مخابراتی اتصال دو یا چند سیم است. پایانه‌های مخابراتی به دو نوع پایانه، پایانه پیچ و پایانه کروز تقسیم می‌شوند. ترمینال کروز مانند پیچ ​​ترمینال ( از این نوع از ترمینال ها به عنوان ترمینال پیچی یاد می شود ) دارای دو درگاه ورودی و خروجی است که اطلاعات را بین سیم‌های ورودی مخابرات و سیم‌های درایو انتقال می‌دهد. شما برای ترمینال کروز مخابراتی نیاز به کابل مخابراتی دارید.

کابل های مخابراتی و سیم های تلفن برند های مختلف تولید کننده سیم و کابل با معرفی انواع مختلف از نظر تعداد زوج، نوع کاربری و قطر مغزی در این بخش برای ملاحضه مشتریان گرامی قرار داده شده است. جهت خرید کابل مخابراتی و آگاهی از قیمت کابل و سیم تلفن می توانید به مطلب مورد نظر مراجعه کرده و لیست قیمت کابل مخابراتی مورد نیاز خود را مشاهده نمایید. در صورتی که کابل مورد نظر خود را نیافتید از بخش تماس با ما یا آیکون سمت راست صفحه با کارشناسان فروش کیمیا ارتباط تماس حاصل فرمایید. مجموعه ای کامل از سیم های تلفن و کابل های مخابراتی برای افزایش قدرت انتخاب شما مشتری گرامی پیش روی شما قرار گرفته است.

تفاوت کابل های مخابراتی هوایی و زمینی

کابل های فضای باز همان کابل های مشکی می باشند که دارای استحکام بیشتری هستند و به واسطه جنس روکششان در مقابل نور خورشید و باد و باران مقاومت بیشتری دارند و از طرفی بواسطه انعطاف کمی که دارند در فاصله بین پست ها تا منازل افتادگی کمتری را در طول مسیر دارند این کابل ها در بازار مصطلح به کابل زمینی هستند. ولی در مقابل کابل های طوسی برای داخلی ساختمان تولید می شوند این کابل ها با سهولت بیشتر در مسیر ها یا خمش های کنار دیوار کشیده می شوند. در صورتیکه از کابل های طوسی در معرض نور خورشید استفاده شود دچار پوسیدگی می شوند این کابل در اصطلاح کابل هوایی خوانده می شوند.

سطح مقطع کابل های مخابراتی

سطح مقطع کابل ها یا همان قطر مغزی رشته سیم ها نسبت مستقیمی با قدرت انتقال سیگنال دارد، با کابل هایی که سطح مقطع بیشتری دارند و از غلظت بیشتری از مس برخوردار هستند می توان مسیر های طولانی تری را بدون افت کیفیت کابل کشی نمود. سطح مقطه 0.4 میلی متر، 0.5 میلی متر و 0.6 میلی متر مواردی هست که می توان انتخاب نمود البته هر چه سطح قطع بالاتر برود قیمت تمام شده هر متر کابل نیز افزایش می باد، که به همین واسطه باید با در نظر گرفتن فاصله و نیازی که وجود دارد انتخاب بهتر صورت پذیرد.

1

--

--